Sportpark Willem-Alexander zet in beweging.

 

Sportpark Willem-Alexander faciliteert samen sporten, bewegen en recreëren voor mensen met verschillende achtergrond. Een goede gezondheid en vitaliteit draagt bij aan een betere samenleving en daar leveren wij graag een bijdrage aan.

 

Het sportpark is de thuisbasis voor voetbalvereniging Kethel Spaland, handbalvereniging Ventura en Ballet- en Dansstudio Schiedam & Vlaardingen. Het sportpark beschikt over een goed uitgeruste en unieke sportluifel en sportzaal. Binnen trainen voor atletiek, honkbal, softbal, cricket en diverse zaalsporten. In de herfst en winter trainen en werken aan een topvorm onder zomerse omstandigheden. Tevens biedt het sportpark onderdak aan fysiotherapie praktijk Hofstra en buitenschoolse opvang KomKids.

 

Het park is altijd open en voor een ieder toegankelijk voor recreatief gebruik zoals bewegen, wandelen, andere te ontmoeten of gewoon om even tot rust te komen. Het sportpark initieert projecten en werkt samen met sport- en buurtcoaches om sporten, bewegen en ontmoeten mogelijk te maken voor doelgroepen voor wie dit minder vanzelfsprekend is. Op deze wijze vervullen wij een maatschappelijk doel en leveren wij een bijdrage aan het welzijn van onze samenleving.

 

Voor zakelijk of particulier gebruik zijn er diverse ruimtes beschikbaar voor het organiseren van vergaderingen, workshops, evenementen, feesten of andere dagactiviteiten. De fraaie en moderne voorzieningen en ruime openingstijden maakt  dit sportpark dé sport-, ontmoet-, en vergaderplek waar iedereen zich thuis voelt.

 

Bij Sportpark Willem-Alexander gebeurt meer dan sporten alleen.

Meer informatie/interesse?