Op zoek naar unieke locatie voor uw club, organisatie, feest of partij?

Dan bent u bij Sportpark Willem Alexander aan het juiste adres!! In een sportieve sfeer bieden wij verschillende mogelijkheden om uw team of een indrukwekkende beleving te ervaren.


Zakelijke verhuur

 

Bent u opzoek naar dan kunt u gebruik maken van een aantal schitterende ruime ruimtes waar alle benodigde faciliteiten beschikbaar zijn. U kunt gebruik maken van een beamer, flipover en er zijn genoeg stopcontacten beschikbaar.   kunt u hier gebruik maken van gratis Wi-Fi. Zoekt u een ruimte in een unieke sportieve omgeving dan is ook onze sportluifel beschikbaar voor een inspirerende vergadering of ‘break-out’ sessie.


Sportclubs & -verenigingen

 

Bent u opzoek naar een overdekte ruimte om te kunnen sporten en/of trainen? Dan hebben wij voor u een geschikte ruimte, namelijk onze totaal gloednieuwe . In deze sportluifel kunt u gebruik maken van de indoor atletiekbaan van 130 meter lang met 7 banen. In de sportluifel beschikken wij over 4 slagkooien voor specifieke honkbal-, softbal-en crickettrainingen. De sportluifel is voorzien van een klimaatsysteem. Ook in de herfst en de winter kunt u dus trainen onder ideale omstandigheden.  

Blader online door ons Sportuifel magazine

 

Feesten & groepsactiviteiten

Wilt u een workshop , groepsactiviteiten, een feest voor 100-200 man, een feest voor een groter publiek tot 600 man of misschien wel een sportief kinderfeestje organiseren?


Ook hiervoor kunt u terecht bij ons schitterende park met een ruim aanbod voor een leuke prijs.

Wilt u een sportdag organiseren? Met uw school, vereniging, bedrijf etc. ook dan is deze locatie zeer gezicht voor u. Naast een goede verzorging en prima faciliteiten kunnen wij u een variërend programma bieden.


 

Meer informatie/interesse?