Op zoek naar unieke locatie voor uw club, organisatie, feest of partij?

Dan bent u bij Sportpark Willem Alexander aan het juiste adres!! In een sportieve sfeer bieden wij verschillende mogelijkheden om uw team een indrukwekkende beleving te laten ervaren.


Zakelijke verhuur

 

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie dan kunt u gebruik maken van een aantal schitterende ruim opgezette ruimtes waar alle benodigde faciliteiten beschikbaar zijn. U kunt gebruik maken van een beamer, flipover en er zijn genoeg stopcontacten beschikbaar.   

Verder kunt u hier gebruik maken van gratis Wi-Fi. Zoekt u een ruimte in een unieke sportieve omgeving dan is ook onze sportluifel beschikbaar voor een inspirerende overdekte buitenlucht vergadering of ‘break-out’ sessie.


Sportclubs & -verenigingen

 

Bent u op zoek naar een overdekte ruimte om te kunnen sporten en/of trainen? Dan hebben wij voor u een geschikte ruimte, namelijk onze totaal gloednieuwe sportluifel. In deze sportluifel kunt u gebruik maken van 7 indoor atletiekbanen van 130 meter lang. Een versspringbak om de atlettiek training compleet te maken en 4 slagkooien voor specifiek honkbal-, softbal- of crickettraining. Dankzij het klimaatsysteem is het in de herfst en de winter mogelijk om te trainen onder ideale omstandigheden.  

Blader online door ons Sportuifel magazine

 

Feesten & groepsactiviteiten

Wilt u een workshop, groepsactiviteit, een feest voor 100-200 man, een feest voor een groter publiek tot 600 man of misschien wel een sportief kinderfeestje organiseren?


Ook hiervoor kunt u terecht bij ons schitterende park met een ruim aanbod voor een leuke prijs.

Wilt u een sportdag organiseren? Met uw school, vereniging, bedrijf etc. dan is deze locatie zeer gezicht voor u. Naast een goede verzorging en prima faciliteiten kunnen wij u een variërend programma bieden.


 

Meer informatie/interesse?